Διαμονή

Η διαμονή των συνέδρων, εφόσον το επιθυμούν μπορεί να γίνει στο ξενοδοχείο Porto Palace,  όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο. Το Porto Palace Hotel είναι το μεγαλύτερο από τα deluxe class ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στην περιοχή του νέου Λιμανιού, επί της Δυτικής Εισόδου της πόλης και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από το Κέντρο.

Η οργανωτική επιτροπή εξασφάλισε για τους συνέδρους πολύ ικανοποιητικές τιμές δωματίων για την παροχή υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΙΜΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ
SUPERIOR ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 1 ΑΤΟΜΟΥ 85,00€
SUPERIOR ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ 95,00€

Η χρέωση για διαμονή 3ου ατόμου προσαυξάνει την τιμή του δίκλινου δωματίου κατά 25,00€ ανά διανυκτέρευση

Image result for porto palace thessaloniki

Οι κρατήσεις δωματίων στο ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο θα γίνουν απ`ευθείας μέσω ειδικού ιστοτόπου του ξενοδοχείου που δημιουργήθηκε ειδικά για τις κρατήσεις των συνέδρων

https://portopalace.reserve-online.net/?checkin=2022-10-03&rooms=1&nights=5&adults=1&bkcode=FYTO2022

Στην μάσκα που θα εμφανιστεί οι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν τις ημερομηνίες άφιξης-αναχώρησης, τύπο δωματίου καθώς επίσης και τα άτομα για να ισχύουν οι τιμές & προϋποθέσεις του συνεδρίου.

Παρακαλούνται οι σύνεδροι που προγραμματίζουν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο όπου διοργανώνεται το συνέδριο να φροντίσουν έγκαιρα την κράτηση δωματίου δεδομένου ότι οι προσφερόμενες τιμές ενδέχεται να αναθεωρηθούν, καθώς το φθινόπωρο είναι περίοδος υψηλής ζήτησης για τα ξενοδοχεία της πόλης, ενώ το σύνολο των δωματίων που έχει κρατηθεί για το συνέδριο θα αποδεσμευθεί στις 4/9/2022. Οποιαδήποτε κράτηση μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα εξετάζεται κατόπιν ζήτησης & διαθεσιμότητας.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Πλατινένιοι

Χρυσοί

Ασημένιοι