Αφίσα 20ου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου

NEA

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΛΟΙΠΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Διαμονή

Η διαμονή των συνέδρων, εφόσον το επιθυμούν μπορεί να γίνει στο ξενοδοχείο Porto Palace,  όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο. Το Porto Palace Hotel είναι το μεγαλύτερο από τα deluxe class ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στην περιοχή του νέου Λιμανιού, επί της Δυτικής Εισόδου της πόλης και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από το Κέντρο.

Η οργανωτική επιτροπή εξασφάλισε για τους συνέδρους πολύ ικανοποιητικές τιμές δωματίων για την παροχή υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΙΜΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ
SUPERIOR ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 1 ΑΤΟΜΟΥ 85,00€
SUPERIOR ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ 95,00€

Η χρέωση για διαμονή 3ου ατόμου προσαυξάνει την τιμή του δίκλινου δωματίου κατά 25,00€ ανά διανυκτέρευση

Image result for porto palace thessaloniki

Οι κρατήσεις δωματίων στο ξενοδοχείου όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο θα γίνουν απ`ευθείας μέσω του ιστοτόπου του ξενοδοχείου (link www.portopalace.gr) στον οποίο έχει ενεργοποιηθεί ειδικός κωδικός κράτησης (Booking Code): FYTO2020.

Το ανωτέρω link σας μεταφέρει στο επίσημο site του ξενοδοχείου. Στην συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι σύνεδροι επιλέγουν (επάνω δεξιά) ΒOOK ONLINE, όπου υπάρχει το πεδίο ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ή BOOKING CODE (επάνω δεξιά). Στην μάσκα που θα εμφανιστεί εισάγουν τον κωδικό FYTO2020 και τέλος για την ολοκλήρωση της κράτησης επιλέγουν τις ημερομηνίες άφιξης-αναχώρησης, τύπο δωματίου καθώς επίσης και τα άτομα για να ισχύουν οι τιμές & προϋποθέσεις του συνεδρίου.

Παρακαλούνται οι σύνεδροι που προγραμματίζουν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο όπου διοργανώνεται το συνέδριο να φροντίσουν έγκαιρα την κράτηση δωματίου δεδομένου ότι οι προσφερόμενες τιμές ενδέχεται να αναθεωρηθούν, καθώς το φθινόπωρο είναι περίοδος υψηλής ζήτησης για τα ξενοδοχεία της πόλης

Σχετική Ανακοίνωση

ΧΟΡΗΓΟΙ

Πλατινένιοι

Χρυσοί

Ασημένιοι